logo CTB
Noticies corporatives

Normativa de reserva de pistes de tennis i pàdel a partir del 2 de novembre

02/11/2022

A partir del dimecres 2 de novembre entra en vigor la nova normativa de reserva de pistes de tennis i pàdel (en negreta s'indiquen els punts que han variat):

  1. La utilització del mòdul web de reserves és per a ús exclusiu dels socis i sòcies de ple dret i els abonats roamer.
  2. Estaran a disposició per reserva online els següents recursos:

a)       Pistes de Tennis 6, 7, i 8

b)      Pistes de Pàdel 1, 4, 5 i 6

c)       La pista de Frontó d'herba

d)      La taula exterior de Tennis Taula

  1. Les pistes estaran disponibles per reservar amb una antelació màxima de 7 dies.
  2. Es permetrà la reserva en la modalitat d'individuals i dobles en el cas de Tennis i Pàdel, modalitat individual en el Tennis Taula exterior, i d'un sol jugador en el cas del Frontó.
  3. La reserva per a tennis (individual i dobles) és d'una hora. En pàdel, la individual (dues persones) és de mitja hora i la de dobles (quatre persones), d'una hora. La reserva individual de pàdel únicament es podrà sol·licitar a la pista 1. Les pistes 4 i 5 de pàdel només es podran reservar per a dobles: la pista 4 per jugar a les hores i mitja, i la 5 per jugar a les hores en punt. La pista 6 de pàdel es podrà reservar per jugar a les hores i mitja.
  4. Es podrà anul·lar o modificar la reserva sense cap tipus de sanció fins a 3 hores abans de l'hora d'inici de la reserva.
  5. Cada soci podrà tenir vigents a la vegada una reserva de tennis i una de pàdel pendent d'utilitzar. Les reserves de Frontó i Tennis Taula no afecten a aquesta limitació.
  6. El soci que faci la reserva haurà d'informar dels números de soci dels altres integrants. En cas que algun integrant de la reserva superi el número màxim de reserves pendents d'utilitzar, no es permetrà la reserva. 
  7. Tots els integrants de les reserves tenen l'obligació de passar per Control de Pistes per validar i comprovar la seva presència davant l'empleat del Club. En el cas de no complir-se aquesta condició, la pista es posarà al cap de de 10 minuts a disposició de les persones que estiguin esperant per una pista presencial.
  8. En el cas de no presentar-se cap jugador a la reserva o no coincidir els integrants de la reserva amb els que efectivament la utilitzin, el responsable de la reserva serà sancionat amb 7 dies naturals sense poder reservar ni utilitzar les instal·lacions de tennis i pàdel. En el cas de tenir una reserva pendent d'utilitzar ja reservada, aquesta seria anul·lada, sent el sancionat el responsable d'avisar a la resta de jugadors afectats. 
  9. El Club es reserva el dret de modificar la pista de joc per necessitats organitzatives.
agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca