logo CTB
Una entitat responsable
El Club Tenis Barcino és una entitat compromesa i responsable amb l’entorn i el seu impacte en la societat. Des del Club es promouen i es participa activament en iniciatives d’atenció social i accions solidàries.

Les actuacions de la Junta Directiva del Club es regulen mitjançant un codi ètic d’obligat compliment per als seus membres.

Som “un Club amb Cor” i mantenim acords de col·laboració amb diferents Associacions i ONG’s, entre les que destaquen Càritas, Mans Unides i Fundació Enriqueta Villavecchia.A més a més, al llarg de l'any, el Club dóna suport a organitzacions com el Banc dels Aliments, la Fundació Esclerosi Múltiple, Fundació La Marató de TV3 i Fundació El somni dels nens, entre d’altres, mitjançant actes, recaptes i donatius.

Des del Club també realitzem donacions de material esportiu a organitzacions no governamentals, sense oblidar el nostre compromís mediambiental, amb un ús responsable de l’aigua, com la instal•lació de rec automàtic a les pistes de tennis, i una correcta gestió dels residus.          
agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca