logo CTB
Correspondències amb altres Clubs
El Club Tennis Barcino manté acords de correspondència amb altres Clubs.

Els socis d'aquests altres Clubs tenen dret a gaudir de 5 invitacions a l'any per utilitzar a les nostres instal·lacions. Les invitacions s'han de recollir a Administració. Per fer ús d'aquest conveni hauran de sol·licitar al seu Club un certificat que acrediti que són socis actius del mateix i que estan al corrent de pagament. Hauran de mostrar el certificat junt amb el carnet de soci en el moment de recollir les invitacions.

Els socis del Club Tennis Barcino tenen dret a 5 invitacions a l'any per utilitzar a cadascun dels clubs amb els quals tenim acord de correspondència. Les invitacions les hauran de recollir directament al club al qual desitgin anar. Prèviament hauran de sol·liciar a la secretaria del nostre Club un certificat que acrediti que son socis del CT Barcino i que estan al corrent de pagament. Hauran de mostrar el certificat junt amb el carnet de soci en el moment de recollir les invitacions.

Abans d'iniciar les gestions per fer ús de l'acord de correspondència, preguem contacteu directament amb cada club per verificar que en aquell moment no hi hagi cap canvi en les condicions (restriccions per la celebració de campionats, no disponibilitat de la correspondència durant l'estiu, etc.).

Clica damunt el territori que vulguis per veure amb quins Clubs tenim acord de correspondència:
Catalunya
València
Illes Balears
Aragó
Múrcia
Navarra
País Basc
Galícia
Castella i Lleó
Madrid
Andalusia
Illes Canàries
Astúries
Cantàbria
La Rioja
Castella-La Manxa
Extremadura
agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca