logo CTB
Noticies corporatives

Roba oficial del Club - Escoles Esportives - Curs 2022-2023

02/11/2022

L’alumnat de les diferents escoles esportives del Club (tennis, pàdel i tennis de taula) ha de vestir la roba oficial del CT Barcino, amb la qual realitzarà les classes i participarà als campionats.

El Club regala (mitjançant un codi promocional) una part de l’equip oficial (el xandall o la roba de joc) a tots l'alumnat nascut entre el 2005 i el 2015. Cada alumne/a rebrà per correu electrònic un codi personal. Si no l’heu rebut, contacteu amb Administració.

Les comandes amb codi promocional s'han de fer exclusivament online i només son vàlides per als packs.

Les peces soltes es poden adquirir als apartats Tennis/Pàdel (samarreta, faldilla i pantaló curt de la roba de joc) i Representación (pantaló i jaqueta del xandall) del web d'Austral.

A la botiga del Club (Match Ball) també podeu comprar les peces que integren l'equip oficial del Club (sense codi promocional).

 

COM FER LA COMANDA ONLINE AMB EL CODI PROMOCIONAL

ON LA PODEU FER?

La comanda s'ha de fer a través de la botiga online del nostre proveïdor Austral: https://tienda.austral.es/barcino/index.php?id_category=189&controller=category  

S’ha de fer una comanda per persona, ja que només es pot validar un únic cupó per transacció. En cas de famílies amb més d’un alumne/a, les comandes s’han de fer d’una en una per cada membre i amb el seu corresponent cupó (personal i intransferible).

QUÈ HEU D’ADQUIRIR?

  • Nou alumnat: Heu d'adquirir tots els articles obligatoris de l’equipació de la vostra secció esportiva. El Club us regala la meitat de l'equipació (a triar entre el xandall i la roba de joc).
  • Alumnes que continueu del curs passat: Podeu seguir utilitzant les peces de l’anterior temporada perquè el model es manté. Com que el Club us regala la meitat de l'equipació (a triar entre el xandall i la roba de joc), podeu aprofitar per adquirir un nou pack si necessiteu peces d’una talla més gran.

QUINES PECES EN CONCRET HEU DE TENIR?

L’alumnat de les escoles de tennis, pàdel i tennis taula ha d’equipar-se amb les següents peces:

  • Xandall (jaqueta i pantaló llarg)
  • Roba de joc: pantaló curt (homes) o faldilla (dones) i samarreta

PASSES A SEGUIR PER FER LA COMANDA ONLINE

Un cop heu accedit al web d’Austral (apartat PACKS), haureu d’iniciar la compra i seleccionar el pack que necessiteu d’entre els disponibles:

  • Pack joc home tennis/pàdel
  • Pack joc home tennis taula (amb el logo de la Fundació Damm)
  • Pack joc dona tennis/pàdel
  • Pack joc dona tennis taula (amb el logo de la Fundació Damm)
  • Pack xandall home
  • Pack xandall dona
  • Pack xandall infantil (de 4 a 10 anys)

De cada peça del pack heu d’escollir la talla que correspongui.

Guia de talles: La taula de talles està per alçada i pes als articles individuals. Als packs, en ser un mòdul, cal seleccionar una de les peces i punxar al text superior de descripció de la peça (damunt la foto). S'obrirà una finestra nova amb la peça seleccionada i des d'allà ja es pot accedir a la taula de talles.

Clicar el botó “Añadir al carrito”. Apareixerà una finestra emergent:

  • Si desitgeu adquirir més articles, cliqueu a “Continuar comprando” i afegiu al cistell la resta de peces que necessiteu.
  • Si ja heu enllestit la comanda, un cop introduïts tots els articles cliqueu a “Finalizar compra”.

En el moment de procedir a validar la compra haureu d’introduir a la casella “Código promocional” el codi que heu rebut per email:

  • Aquest codi és personal i intransferible, i només es pot utilitzar un cop.
  • Amb la introducció d’aquest codi es descomptarà l’import del pack. En cas d’adquirir dos packs, es descomptarà el de major import.
  • IMPORTANT: El codi promocional enviat al novembre caducarà el 31 de desembre de 2022. Preguem feu la comanda el més aviat possible.

Si adquiriu més d'un pack o peces soltes, les podeu pagar directament a través de la botiga online durant el mateix procés de compra.

Un cop finalitzeu la compra, seguiu les indicacions de la pantalla per introduir les vostres dades personals, adreça i mètode d’enviament.

ON REBREU LA COMANDA?

  • Opció recollida al Club: La comanda, amb unes despeses de transport de 0,90 €, s'enviarà a la botiga del Club (Match Ball), on la podreu recollir. Si trieu aquesta opció, us agrairíem que feu la comanda el més aviat possible per poder gestionar millor l’entrega del material a tots els alumnes.
  • Opció entrega a domicili: La comanda s’enviarà a l’adreça que indiqueu a les vostres dades del perfil d’usuari, amb unes despeses d’enviament de 6,50 €.

CANVIS DE TALLES

Si, un cop rebuda la comanda, alguna peça no s'ajusta a la talla correcta, les sol·licituds de canvis s’han de fer a http://solicitudes.austral.es/incidencia.

  • Període de canvi de talles: 45 dies a partir de que el client trameti la comanda.
  • Enviament setmanal tots els dijous
  • Les peces s'han de retornar sense utilitzar, amb l'etiqueta i amb el document de sol·licitud de canvi. 

PER A MÉS INFORMACIÓ

Per a qualsevol consulta sobre l’adquisició online de la roba i l’enviament, contacteu directament amb Austral a aquesta adreça: gcc@austral.es.

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca