logo CTB
Noticies corporatives

Jaime Gutiérrez amb la seva filla Karen

Adéu a Jaime Gutiérrez "Conejo"

19/09/2022

El passat 16 de setembre ens va deixar Jaime Gutiérrez Valencia “Conejo”, soci del Club des del 1967. Gran esportista i jugador d’hoquei patins, va dinamitzar i impulsar nombroses activitats esportives i socials al Club, com els campionats socials de futbol sala i les curses atlètiques dels anys 90, entre moltes altres. 

La temporada 1966-67 s’incorporà a l’equip del CT Barcino com a reforç per la seva veterania, ja que havia estat internacional d’hoquei patins amb la selecció xilena. Anys més tard va ocupar el càrrec d’entrenador a la nostra Entitat, fomentant l’hoquei i el futbol sala des de les seves categories base. 

Sempre ha estat una persona molt estimada per tota la família Barcinista i a la qual estarem gratament agraïts per la seva dedicació.

 


 

A NUESTRO AMIGO JAIME GUTIÉRREZ "CONEJO"

Conejo, muñeco, huevón… Todos los que tuvimos la suerte de conocerlo sabemos de quién estamos hablando.

Jaime Gutiérrez se ha ido a jugar otra liga.

Esa persona entrañable, humana y cariñosa, siempre dispuesto a jugar un partido con quien sea y a lo que sea, se ha ido con muy pocas cosas en los bolsillos, pero rico en dignidad.

Un tipo sobrio, siempre bronceado y en plena forma. Recuerdo verlo todas las tardes a las seis, sentado en su mesa del bar del Barcino (la que está junto al comedor, ¿os acordáis?) tomando un cortado con croissant. Y los domingos a las 17:30 h entrenando a nuestros hijos a futbol en el polideportivo. Mucho antes fue el mejor entrenador de hockey que conocí y antes aun jugador de futbol de la Selección Chilena, del Español, del Sabadell... Se pueden decir más cosas de él porque vivió intensamente y era un referente.

Cuando apenas podía hablar, sus escasas fuerzas las empleaba para preguntar por ti y los tuyos. Era impactante la nobleza y generosidad que mantuvo hasta el último momento.

Se ha ido sin ruido, dedicando una sonrisa bajo esos ojos vivarachos y alegres.

Te recordamos, CONEJO.   

Antonio Alonso Soria
Soci núm. 12.282 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca