Noticies socials

Concurs de Fotografia Esportiva

07/09/2022

Fes-nos arribar les teves millors imatges relacionades amb l'esport i participa al III Concurs de Fotografia Esportiva del Club!

El concurs està enfocat en l’esport en general en tota la seva expressió, amb l'objectiu de donar-ne una dimensió artística.

Ens podeu fer arribar tot tipus de fotos, sempre que estiguin relacionades amb l'esport. I no cal que siguin de tennis ni que es limitin a l'entorn del Club. Poden ser de qualsevol disciplina esportiva i de qualsevol racó del món

Entrega de fotografies: Del 9 al 23 de setembre. No s'acceptarà cap fotografia fora d'aquest termini.

Les obres s’entregaran únicament en format digital. 

Els participants hauran de presentar l’arxiu original de les fotografies en format digital (JPG o TIFF) i en màxima qualitat, essent el nom de l’arxiu el mateix que el títol de l’obra. S’hauran d’enviar per correu electrònic amb l’assumpte “Concurs Fotografia Esportiva” a la següent adreça: comunicacio@ctbarcino.cat, o bé a través d’un USB/CD a l’Administració del Club (Sra. Elisenda Solergibert). També s’haurà d’indicar, en el mateix correu o en un sobre si s’entrega en USB/CD, el nom i cognoms de l’autor, així com el número de soci.

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies, que hauran de ser originals i inèdites.

Després d'una primera selecció de les fotografies feta pel Jurat, el Club Tennis Barcino s’encarregarà d'imprimir les fotografies preseleccionades i preparar-les per a l’exposició. 

Exposició

Les fotografies seleccionades s'exposaran al Saló Social del 3 al 20 d'octubre.

Bases

Podeu consultar les bases del concurs clicant aquí.

 

 

 

L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca