logo CTB
Noticies socials

Concurs de Fotografia Esportiva

07/09/2022

Fes-nos arribar les teves millors imatges relacionades amb l'esport i participa al III Concurs de Fotografia Esportiva del Club!

El concurs està enfocat en l’esport en general en tota la seva expressió, amb l'objectiu de donar-ne una dimensió artística.

Ens podeu fer arribar tot tipus de fotos, sempre que estiguin relacionades amb l'esport. I no cal que siguin de tennis ni que es limitin a l'entorn del Club. Poden ser de qualsevol disciplina esportiva i de qualsevol racó del món

Entrega de fotografies: Del 9 al 23 de setembre. No s'acceptarà cap fotografia fora d'aquest termini.

Les obres s’entregaran únicament en format digital. 

Els participants hauran de presentar l’arxiu original de les fotografies en format digital (JPG o TIFF) i en màxima qualitat, essent el nom de l’arxiu el mateix que el títol de l’obra. S’hauran d’enviar per correu electrònic amb l’assumpte “Concurs Fotografia Esportiva” a la següent adreça: comunicacio@ctbarcino.cat, o bé a través d’un USB/CD a l’Administració del Club (Sra. Elisenda Solergibert). També s’haurà d’indicar, en el mateix correu o en un sobre si s’entrega en USB/CD, el nom i cognoms de l’autor, així com el número de soci.

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies, que hauran de ser originals i inèdites.

Després d'una primera selecció de les fotografies feta pel Jurat, el Club Tennis Barcino s’encarregarà d'imprimir les fotografies preseleccionades i preparar-les per a l’exposició. 

Exposició

Les fotografies seleccionades s'exposaran al Saló Social del 3 al 20 d'octubre.

Bases

Podeu consultar les bases del concurs clicant aquí.

 

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca