logo CTB
Noticies Àrea esportiva

Raquel Caballero i Jakub Filip guanyen l'ITF Sub-18 "Memorial Pepe Mascaró - Trofeu BDO"

03/09/2022

Aquest dissabte ha finalitzat la cinquena edició del torneig internacional sub-18 “Memorial Pepe Mascaró - Trofeu BDO”, de categoria J3, a les instal·lacions del Club Tennis Barcino, amb les victòries de la barcelonina Raquel Caballero i el txec Jakub Filip. A les finals han superat, respectivament, la també barcelonina Alice Ferlito per 6-2 6-4 i el polonès Maciej Kos per 6-4 7-6[5].

A les finals de dobles, disputades divendres, els espanyols Markus Giersiepen i Felipe Virgili es van proclamar campions després de superar per 1-6 6-2 (10-4) la parella formada pel mexicà Álvaro García i el portuguès Ivo Isqueiro, mentre al femení la britànica Hannah Klugman i la japonesa Nao Nishino van superar les russes Arina Arifullina i Kristina Kuksina per 6-4 6-2.

Per a les entregues dels trofeus vam comptar amb la presència de, per part del Club, la Sra. Helena San Martín (Presidenta) i el Sr. Sergio Matute (Vicepresident Esportiu), junt amb l'Il·lm. Sr. Albert Batlle (Tinent d'Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i Regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi) i els Srs. Javier Soler (Director Esportiu de la RFET), César López-Cepero i Oriol Tapias (BDO Abogados) i Roger Polls (Selid). 

Com a activitat complementària, el divendres vam organitzar un "clínic" amb els patrocinadors i tennistes professionals del Club, com Andrea Lázaro, Laura Pigosi, Jordi Arrese i Germán Puentes, entre d'altres.

Des del Club volem donar les gràcies a totes les persones que l'han fet possible, tant a jugadors i jugadores com als membres de l'organització, molt especialment als Srs. Paco Ferrer (director del torneig) i Miquel del Cerro (àrbitre ITF).

També volem donar les gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors:

  • Patrocinador principal: BDO 
  • Micropatrocinadors: SELID, ERSM Insurance Brokers i VUELING
  • Col·laboradors: Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, International Tennis Federation (ITF), Real Federación Española de Tenis, Federació Catalana de Tennis, Agua Veri, Adams Foods, Aparcaments Núñez i Navarro, Residencia La Salle Bonanova, Head i Port Aventura World

Àlbums de fotos: Semifinals individuals i finals doblesFinals individuals | Clínic

Vídeo finals individuals | Vídeo finals de dobles

 

 

 

 

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca