Noticies Àrea esportiva

Valentín González-Galiño, Campió de l'Emilio Sánchez Academy Youth Cup

Espectacular palmarès de Valentín González-Galiño als internacionals juvenils

06/09/2022

El nostre jugador Valentín González-Galiño Ortuño ha encadenat èxits aquestes darreres setmanes en quatre torneigs del circuit juvenil.

A principis d'agost va quedar finalista de la Young Champions Cup, torneig infantil disputat a la ciutat belga de Hasselt, que va guanyar el romanès Sergiu Urzica per 7-5 7-6(4). (+informació)

A mitjans d'aquest mateix mes va aconseguir el seu primer triomf internacional infantil a l'Emilio Sánchez Academy Youth Cup U14 (C1), al Prat de Llobregat, després de superar al francès Lenny Petit per 7-6(3) 6-2. (+informació)

I a finals d'agost es va proclamar Campió al torneig infantil de La Nucía (Alacant), disputat a l'Academia Tenis Ferrer, en superar a l'italià Mattia Cappellari per 6-0 6-2. Precisament a La Nucía és a on González-Galiño va disputar la temporada passada la seva primera final en un torneig del Tennis Europe Junior Tour. (+informació)

Setembre l'ha començat amb un nou èxit, al torneig internacional sub-14 "Juan Fuster Zaragoza" celebrat al Club Deportivo "Lope de Vega" de Benidorm (Alacant). A la final, disputada el passat dissabte, s'ha imposat per 6-2 6-2 al balear Àlex Ramis. (+informació