logo CTB
Noticies corporatives

Gerard Esteva (President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya), Helena San Martín, Alberto García, Lourdes Ravetllat (Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya) i Jordi Tamayo (President de la Federació Catalna de Tennis)

Diada del Tennis Català

07/06/2022

El passat divendres es va celebrar una nova edició de la Diada del Tennis Català. Helena San Martín (Presidenta), Sergio Matute (Vicepresident Esportiu) i Alberto García (Director de l'escola de tennis) hi van assistir en representació del nostre Club per recollir els marcs d'honor en reconeixement als Campionats de Catalunya per Equips que el CT Barcino va guanyar el 2021.

Durant la vetllada es va retre un reconeixement especial a Josep Ferrer i Peris, qui fou president de la FCT des del 1981 fins el 2008, i que ens va deixar el desembre del 2020. Durant els gairebé 30 anys de mandat, Ferrer i Peris va modernitzar la gestió de la Federació i la va consolidar com a entitat de referència en l’àmbit estat. El Sr. Ferrer i Peris també va ser soci, jugador i directiu del nostre Club.

Àlbum de fotos

+informació

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca