logo CTB
Noticies corporatives

Canvis en la reserva de pistes de tennis i pàdel a partir del 28 de maig

23/05/2022

A partir del dissabte 28 de maig introduirem els següents canvis en la reserva de pistes de tennis i pàdel:

  • Les reserves es podran fer tant presencialment com prèviament i online. Una reserva presencial es farà sempre amb tots els jugadors i jugadores presents i s'assignarà la primera pista que estigui disponible en aquell moment.
  • Romandran disponibles per a la reserva prèvia i online:
    • 3 pistes de tennis (6, 7 i 8)
    • 2 pistes de pàdel (1 i 4)
  • Passats 10 minuts de l'hora de la reserva online, si tots els jugadors no han validat la seva presència a recepció, la pista quedarà alliberada i es podrà assignar a qui la demani presencialment.
  • Només es permetrà tenir una reserva pendent online (en comptes de les dues que s'admeten actualment). Tot i tenir una reserva online, es podrà jugar, sempre que hi hagi disponibilitat, reservant presencialment a Control de Pistes per al mateix moment o per a la primera pista disponible.

Sempre que es faci una reserva online, la pista de tennis o de pàdel seleccionada serà provisional i s'haurà de confirmar a Control de Pistes quan es presenciïn les persones jugadores que l'hagin reservat. El Club podrà canviar la pista en funció de necessitats i optimització dels seus usos. En el cas de canvi, la pista serà sempre de les mateixes característiques de la pista reservada (superfície de terra, parets de vidre...).

Amb aquestes mesures volem recuperar les reserves presencials que teníem abans de la pandèmia, tot i mantenint la possibilitat de fer reserves online per aquells socis i sòcies que vulguin planificar-se els seus partits i entrenaments. 

Aprofitem també per recordar que una bona gestió i ús del sistema de reserves online (cancel·lant amb temps suficient quan no puguin jugar, no fent reserves "provisionals" que després no s'utilitzaran ni amb números de socis que finalment no jugaran, etc.) beneficien a tothom.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca