logo CTB
Noticies Àrea esportiva

Inscripcions per al curs 2021-2022

06/07/2021

HORARIS, PREUS I FULLS D'INSCRIPCIÓ DE LES ESCOLES: Clicar aquí

Trobareu informació detallada sobre cada escola a:

 

INICI D'INSCRIPCIONS PER A NOVES ALTES  ***Noves dates!***

Socis: A partir del 23 d'agost - Només a través de l'Àrea Soci o enviant el corresponent full d'inscripció a inscripcions.escoles@ctbarcino.cat

Familiars*: A partir del 24 d'agost

No socis (totes les escoles excepte Natació)*: A partir del 30 d'agost

No socis per a l'escola de Natació*: A partir del 6 de setembre

*La inscripció de no socis i de familiars de socis que no hagin fet cap curs l'anterior temporada s'ha de realitzar presencialment al Club. Els familiars de soci que ja hagin fet un curs al Club poden enviar el full d'inscripció directament a inscripcions.escoles@ctbarcino.cat.

Degut a l'aforament limitat (mesures COVID-19), si no hi ha places disponibles s'habilitarà una llista d'espera.

 

PREINSCRIPCIÓ ALUMNAT DEL CURS ANTERIOR (2020-2021)

Socis:
A tot l'alumnat de la temporada anterior se'ls comunicarà individualment la renovació automàtica a l'escola i el grup al qual aniran el proper curs, així com què ha de fer si vol canviar de grup o no renovar la inscripció.

Familiars de soci i no socis:
Recordem que els no socis només poden fer un curs a les nostres escoles i els familiars de soci, només dos. L'única excepció és la de Natació, que no té límit.
A tot l'alumnat de la temporada anterior se'ls informarà de la seva situació. 

Alumnat de natació no soci que hagi fet el curs 2020-2021:
Si volen seguir a l'escola, es podran inscriure a partir del 30 d'agost. 
En cap cas es reservarà ni garantirà la plaça.

 

MESURES COVID-19 

Iniciem una nova temporada de les escoles seguint pendents de l'evolució de la pandèmia per garantir la màxima seguretat enfront la COVID-19. Les mesures poden anar variant en funció de la normativa vigent aplicable en cada moment.

Protocol d'accés

  • És obligatori signar el certificat de responsabilitat, que podeu descarregar des d'aquest enllaç, complimentar i portar signat el primer dia de classe.
  • També és obligatori accedir-hi amb el carnet. Si necessiteu un duplicat, el podeu sol·licitar a recepció.

Mascareta i distància de seguretat

  • Recordem que cal dur sempre posada la mascareta a tots els espais interiors del Club (només es pot treure a la piscina en el moment de nedar).
  • Cal mantenir la distància mínima de seguretat d’1,5 m amb els altres alumnes i la resta de persones que estiguin al Club, així com circular sempre per la dreta.

Acompanyants de l'alumnat menor d'edat

  • Tots els acompanyants que no siguin socis i vulguin accedir a les nostres instal·lacions per deixar els alumnes menors d’edat hauran de passar per la recepció del Club per facilitar les seves dades i sol·licitar el corresponent carnet d’acompanyant. Recordem que, mentre duri la pandèmia, l’entrada d’acompanyants pot estar restringida segons la normativa vigent de les mesures COVID-19 que hi hagi en cada moment.
  • Tant a l’entrada com a la sortida, els monitors i monitores de les respectives escoles es faran càrrec del seu alumnat, especialment dels més menuts, i vetllaran pel correcte compliment del protocol d’accés. Us agrairem que ens ajudeu a facilitar la seva tasca per poder agilitzar aquest procés.

Aforament limitat

  • Hem reduït l’aforament dels grups més nombrosos per garantir la distància de seguretat a les pistes.
  • La limitació en els aforaments també pot afectar a altres instal·lacions i serveis del Club, segons la normativa vigent que hi hagi en cada moment.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració per facilitar el compliment d'aquestes mesures.

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca