Dimarts, 31 de desembre
A partir de les 21 h
VINE A PASSAR EL CAP D'ANY AL BARCINO!
RESERVES
A Control de Pistes o a la Secretaria del Club
Un cop feta la inscripció, contacteu amb el Restaurant per confirmar la reserva, indicar els plats escollits i formar les taules.
PREUS (entrada amb sopar més una copa o refresc)
Per a reserves fetes fins al 26 de desembre:
Els plats triats s’han de comunicar al restaurant abans d’aquesta data.
A partir del 27 de desembre només s’acceptaran reserves segons disponibilitat i amb els següents preus:
Qui vulgui venir a la festa després de les campanades podrà fer-ho a partir de les 0.15 h. L'accés amb convidats està limitat a un màxim de dos per soci.
MENÚ
Mentre tothom arriba...
Una beguda i unes xips casolanes
Aperitiu a la taula
Pa de coca de vidre amb encenalls de pernil de gla
Croqueta de bolets de temporada
Primer plat (a escollir)
Caneló de marisc amb una suau beixamel
o
Ravioli de cua de bou amb mantega trufada i sàlvia
Segon plat (a escollir)
Confit d’ànec amb poma a la menta
o
Rap al forn
Postres
Sorbet de cítrics
i
Brownie de xocolata casolà amb gelat de torró
Celler
Vi negre Viña Pomal Crianza (Rioja)
Vi blanc Solstici (Penedès)
Aigües minerals
Cafès o infusions
Per acabar...
Copa de cava Paul Chenau Reserva
Raïm de la sort
Cotilló
MENÚ INFANTIL (fins als 14 anys)
Mentre tothom arriba...
Un refresc i unes xips
Per començar...
Croquetes de pollastre
Primer plat (a escollir)
Canelons de rostit amb suau beixamel
o
Penne rigate amb salsa napolitana i parmesà
Segon plat (a escollir)
Contra cuixa de pollastre rostit al forn a les fines herbes amb patates fregides
o
Hamburguesa a la brasa amb patates fregides
Postres
Gelat (a escollir)
Begudes
Aigües i Refrescos
Per acabar...
Raïm de la sort
Cotilló
Llaminadures
Si alguna persona presenta algun tipus d’al·lèrgia o intolerància, ha de comunicar-ho directament al restaurant.