logo CTB
L’actualitat del Club.

Nits musicals d'estiu: Dave Philips

15/07/2024

Dijous, 18 de juliol

A les 20 h · Terrassa del Club

 

David Philips és un cantant, guitarrista, compositor i productor anglès que ha tret 7 discos amb Black and Tan Records a Holanda i des del 2011 toca en concerts com a solista per Europa. Actualment treballa amb grups nacionals de jazz, funk i soul com Phat Fred, Elkano Browning Cream i The Shu Shu's.

Ha treballat com a solista i guitarrista de sessió en alguns dels festivals de jazz més importatnts d'Europa, com ara Montreaux Jazz Festival (Suïssa), Marciac Jazz Festival (França), Heineken Jazzaldia (Sant Sebastian) i Jazz A Vienne (França). Però la seva música l'ha portat encara més lluny, a festivals com Woodford Folk Festival (Austràlia) i Delhi Jazz Festival (Índia). 

També ha acompanyat com a guitarrista artistes americans de la talla de Gisele Jackson, George Braith, Brian Jackson, Charlie Wood i Hook Herrera.

Com a compositor ha realitzat la banda sonora per a campanyes de MTV, VH1, Audi i Volkswagen. La seva cançons “What Am I?” i "Hummingbird" van ser utilitzades per Redbull i History Channel (USA).

El seu primer disc com a solista "Heal Yourself Alone" va ser elegit com a "disc de la setmana" a la ràdio BBC Londres. David ha actuat a RTVE2 i TV3 a Espanya.

 

Gaudeix de les nits musicals d'estiu al Barcino! +informació

 

Amb la col·laboració de Damm

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca