logo CTB
Noticies corporatives

Nova normativa d'accés al Club amb convidats

07/06/2024

El nostre és un Club familiar, dels socis i per als socis, i volem garantir que el seu ús sigui eminentment per a tots els qui en formem part.

Els convidats dels socis sempre han pogut accedir al club, tant per gaudir de les nostres instal·lacions com del servei de restauració. Però en determinades èpoques de l'any, especialment a l'estiu, el nombre de convidats augmenta considerablement. De fet, molts socis ens heu transmès comentaris al respecte, sol·licitant algun tipus de limitació. 

Donades les circumstàncies, i sempre pensant en l'ús preferent de les nostres instal·lacions per part dels socis i sòcies del Barcino, a partir del 8 de juny s'introduiran alguns canvis en la normativa d'accés amb acompanyants i convidats, tant si utilitzen les instal·lacions esportives com si només en faran un ús social.

ACOMPANYANTS I CONVIDATS SOCIALS

Els acompanyants o convidats socials són els qui no fan ús de les instal·lacions esportives ni la piscina. Poden accedir al Club amb un soci per anar a la cafeteria o al restaurant, o per acompanyar a socis menors o amb mobilitat reduïda, etc.

La nova normativa permetrà convidar a un màxim de dues persones de manera simultània.

Excepcionalment i sempre amb reserva prèvia (sol·licitada i aprovada pel club) de dinars, berenars i sopars al restaurant i terrassa del club, es permetrà l’accés simultani d’un màxim de 10 convidats per soci. Aquest tipus de reserves es limiten a un màxim de dues vegades a l’any per soci i sempre respectant les limitacions de les reserves al restaurant.

Els socis o alumnes menors d’edat o amb mobilitat reduïda que necessitin venir sempre acompanyats disposaran de fins a dos carnets d’acompanyant. Aquest carnet, que es pot sol·licitar a la recepció del Club, únicament funciona sempre que el soci estigui dins del Club i hagi marcat l’entrada.

Els acompanyants i convidats socials, en qualsevol cas, hauran d’identificar-se a l’entrada, indicant nom, cognoms i DNI, i el seu accés està supeditat a la presència física del soci al Club. Per facilitar l'accés, recomanem lliurar prèviament un llistat amb les dades de les persones convidades.

INVITACIONS PER ÚS D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, PISCINA I ZONA D'AIGÜES

Les invitacions esportives són les que permeten, a més de l’accés al Club, l’ús d’instal·lacions per part del convidat, ja sigui previ descompte de les invitacions gratuïtes o per pagament d’una invitació.

Canvis en la normativa de reserves de pistes de tennis i de pàdel

No es podrà reservar prèviament (de manera presencial, telefònica o online) cap pista de tennis ni de pàdel amb convidats per reserves que afectin els següents horaris:

  • De dilluns a divendres, de 18 a 21 hores
  • Caps de setmana i festius, de 10 a 13 hores

Per a les reserves que afectin aquests horaris, únicament es permetrà incloure convidats en reserves presencials fetes per al mateix moment.

També es reduirà una pista pàdel de les disponibles online. Les pistes 1, 4 i 5 es podran reservar prèviament, i la resta (2, 3, 6 i 7) únicament estaran disponibles per a reserves presencials.

Recordem que a l'Àrea Soci (Pistes / Normativa) podeu consultar la normativa de reserves de pistes (clicar aquí).

Accés amb convidats a la piscina i zona d’aigües

Per la massificació d’aquests espais en mesos de calor, des de l’1 de juny i fins al 30 de setembre, només es permetrà l’accés d’una persona convidada per soci de manera simultània.

Recordem que els majors de tres anys no socis també es consideren convidats.

REGISTRE OBLIGATORI A L’ENTRADA DEL CLUB

Totes les persones convidades s'hauran de registrar obligatòriament al control d'entrada i només podran accedir si el soci o sòcia que els convida està present o ja ha entrat al Club. 

Si el soci ja està dins del club però no es pot apropar en aquell moment a l’accés d’entrada per rebre el seu convidat, preguem que avisi amb antelació de l'arribada del convidat per agilitzar el seu registre.

Aprofitem per recordar que tots els socis han d’accedir al club a través del control automàtic de l’entrada, ja sigui amb el carnet, la polsera o el codi QR (al mòbil).

Estem convençuts que aquestes mesures ens permetran gaudir més i millor les nostres instal·lacions.

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca