logo CTB
Noticies Àrea esportiva

Finalitza el "VI Memorial Roberto Vizcaíno" - Trofeu BDO - ITF Masters

13/05/2024

Del 6 al 12 de maig hem disputat a les nostres instal·lacions el torneig de tennis ITF Masters Internacional d'Espanya "VI Memorial Roberto Vizcaíno", Trofeu BDO, de grau M400.

Molts dels campions han estat socis i sòcies del Club, com Xavier Llucià (+40), Rai Vilaldach (+50), Alberto Hernández (dobles mixtes +30) i Xavier Montoliu (dobles masculins +65). També han arribat a les finals més barcinistes: Neus Ávila (+30), Adrià Vila (+40), José Luis Marcos (+55), Josep Maria Palés (+60), Maria González (dobles mixtes +30), i Jordi Arrese i Josep M. Jolonch (dobles masculins +60).

Com a activitat complementària, el dijous 9 es va fer una trobada d'extennistes (entre els quals nombrosos jugadors de Copa Davis) i professionals del món del tennis en homenatge a Roberto Vizcaíno, comptant amb la presència de Joan Aguilera, Ana Almansa, Lis Arilla, Jordi Arrese, Neus Ávila, Juan Carlos Báguena, Alberto Berasategui, Lluís Bruguera, Sergi Bruguera, Ángel R. Cotorro, Dani i Héctor del Barco, Begoña Fábregas, Lorenzo Fargas, Paco Ferrer, Ángel Giménez, Fernando Luna, Alberto Martorell, Miguel Mir, Pedro Mora, Xavier Montoliu, Antonio Muñoz, Chufa i Coco Muntañola, Eva Navarro, Manolo Orantes, Alicia Ordiñaga, Eduard Osta, Albert Portas, Carmen Ripoll, Toni Serra, Balász Taróczy, Carles Vicens, Joan Albert Viloca, Quique Vizcaíno i Santi Vizcaíno, entre molts altres amics d’en Roberto, així com dels Srs. Miguel Díaz i Joan Querol, President i Secretari General, respectivament, de la Real Federación Española de Tenis, i el Sr. César López-Cepero, en representació de BDO, patrocinador principal del torneig.

La celebració del torneig no hagués estat possible sense el suport d'entitats, patrocinadors i col·laboradors: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, International Tennis Federation, Real Federación Española de Tenis, Federació Catalana de Tennis, BDO, Clínica Tenis Teknon, Bardinet (Ron Negrita), Estrella Damm, Plusfresc, Instalaciones Pérez Serrano, Núñez i Navarro, Adam Foods i Residència La Salle.

Des del Club també volem donar les gràcies a totes les persones que fet possible la realització del campionat, tant a jugadors i jugadores com als membres de l'organització, especialment a Paco Ferrer (director del torneig), Laura Ruiz (àrbitra ITF) i a Chufa Muntañola i Eduardo López (coordinació de l'oficina del torneig), així com al Sr. Jordi Arrese, per coordinar la trobada d'extennistes, i al personal del Club.

Fotos: Campionat  |  Trobada "Amics d'en Roberto"

Resultats

INDIVIDUAL          
Masculí    Campió   Finalista
+30   Matías Ducos    José Paniagua 
+35   Gerard Torres    Orest Zub 
+40   Xavier Llucià    Adrià Vila 
+45   Francesc Monllau    Christophe Cervasel 
+50   Rai Vilaldach    Fernando Marín 
+55   Santiago Tintoré    José L. Marcos
+60   Pascal Feydel   Josep M. Palés
+65   Ramon Canosa   Guillermo Cavanillas
+30 (consolació)   Innocent Zannou    Gonzalo de Melo 
+40 (consolació)   Pablo Daniel Fernández    Raffaele Fiengo 
+50 (consolació)   Alfonso Pazos    Luis Pascual 
+55 (consolació)   Antoni Balaciart    Fernando Redondo 
Femení   Campiona   Finalista
+30   Cristina Fontelles    Neus Ávila 
+40   Noelia Ruiz    Lisa Flowers
+60    Marien Borrás    Dominique Feydel 
+65   Rosa Maria de Togores   Rosana Roldán
+30 (consolació)   Gabriela Korolczuk   Míriam Mínguez
DOBLES   Campions   Finalistes 
+30 mixtes   Kellie Stares - Alberto Hernández   Maria González - David Castells
+40 mixtes   Dominique Feydel - Pascal Feydel    Noelia Ruiz - Roberto Moglia 
+45 masculins   Daniel del Barco - Héctor del Barco    Jason Baker - Richard Freeman 
+60 masculins   Patrick Mangan - Xavier Montoliu   Jordi Arrese - Josep M. Jolonch

Podeu consultar el detall de tots els resultats clicant aquí

Aparicions a altres mitjans:

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca