logo CTB
L’actualitat del Club.

Presentació del llibre "Orto y ocaso", de Juan Sanmartín

02/04/2024

Dimarts, 16 d'abril
19 h · Saló Social

El nostre soci Juan Sanmartín presentarà el seu nou llibre, "Orto y ocaso" (editorial La vocal de Lis).

 

És una novel·la d'acció amb dosis ben mesurades d'intriga, però va molt més enllà del relat d'aventures ben narrades perquè aquest llibre conté un manifest. A les seves pàgines trobem una proclama a favor de la llibertat i la responsabilitat individual i una alerta sobre la deriva en què ens deixarem portar si no activem el nostre pensament crític.

L'autor, valent-se de la seva saviesa d'home de mar i de les seves prolífiques lectures, recorre a filòsofs, historiadors i científics per introduir a la trama digressions que tracen paral·lelismes entre fets del passat i la nostra actualitat. Així mateix, ens interpel·la perquè ens qüestionem suposades veritats que a la llum d'un context més ampli s'ensorren.

Trobar la coherència entre sentiment, pensament i acció, exercir la responsabilitat i no perdre la il·lusió i la pau d'esperit són veritables propòsits de vida. Propòsits a la vida de Juan Sanmartín, que ha tingut el coratge d'escriure aquesta novel·la que uneix literatura, història i ciència i ens interpel·la de principi a fi.

 


Juan Sanmartín

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca