logo CTB
Noticies corporatives

Sorteig d'entrades per a l'Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó

15/03/2024

Ja hem obert la inscripció per al sorteig d’entrades de què disposa el nostre Club per al torneig Open Banc Sabadell - 71è Trofeu Conde de Godó.

Les entrades que tenim disponibles per sortejar són per als dies 13, 14, 15 i 16 d’abril (dissabte, diumenge, dilluns i dimarts, respectivament). Únicament us podeu inscriure en un dels dies disponibles (en cas de no complir aquesta norma, s’anul·laran totes les inscripcions de l’usuari al sorteig). Els guanyadors obtindran 2 entrades del dia en què s’han inscrit. El Club no farà cap canvi d’entrades.

Qui hi pot participar?

  • Només els socis i sòcies actius.
  • Queden exclosos els socis en baixa temporal, els socis roamer, els familiars de lliure entrada i altres modalitats d’abonament.

Inscripció

  • Es farà presencialment o per telèfon a la recepció del Club o a través de l’Àrea Soci del web del Club www.ctbarcino.cat (Inscripcions / Grup d’activitats: Sortejos; Tipus d’activitats: Entrades). Un cop feta la inscripció, constareu a la llista d'espera de l'activitat, que serà la que utilitzarem per fer el sorteig.
  • Tancament d’inscripcions: 1 d’abril a les 23.59 hores.

Sorteig

  • Les adjudicacions es faran mitjançant un sorteig per a cadascun dels dies, triant aleatòriament un número de tall a partir del qual s’adjudicaran totes les entrades disponibles dia per dia.
  • El dia 2 a partir de les 11 h estarà disponible a la recepció del Club el llistat de cadascun dels dies, amb el número d’ordre que correspon a cada participant.
  • El sorteig es realitzarà el 3 d’abril a les 11 h a la recepció del Club.

Resultat del sorteig

  • S’enviarà un correu electrònic a totes les persones que hagin aconseguit una entrada per poder retirar-la a la Recepció del Club.

 

Web del Barcelona Open Banc Sabadell

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca