logo CTB
Noticies corporatives

Kristian Johansson, Helena San Martín i Borja Vila

Proddigia, nou patrocinador del Club

07/03/2024

Tots els socis i sòcies del CT Barcino podran beneficiar-se d'una valoració immobiliària, un servei exclusiu cortesia de Proddigia

Ens plau anunciar que el Club Tennis Barcino suma un nou patrocinador, Proddigia, empresa immobiliària de referència a la Zona Alta de Barcelona i Sant Cugat, especialitzada en compra-venda i lloguer en el mercat residencial.

La setmana passada els Srs. Borja Vila i Kristian Johansson, socis fundadors de Proddigia, i la Sra. Helena San Martín, Presidenta del CT Barcino, van signar l'acord de patrocini, que va entrar en vigor el passat 1 de març.

Proddigia, com a principal soci immobiliari del Club, donarà suport a la nostra entitat, tindrà una destacada presència a la pista 4 de tennis i en els diferents canals oficials del Club, i col·laborarà en les activitats i tornejos que organitzem al llarg de l'any.

A més, Proddigia posarà a disposició dels socis i sòcies del CT Barcino una valoració immobiliària professional de mercat, personalitzada, precisa i detallada, així com també oferirà els seus serveis en condicions preferents. Aquesta valoració es pot sol·licitar en qualsevol moment a través de la secció "Àrea Soci" (apartat "Avantatges") a la nostra pàgina web.

 


Kristian Johansson, Borja Vila i Helena San Martín, durant la signatura de l'acord

 

 

www.proddigia.com

El blog de Proddigia

 

 

 

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca