logo CTB
Noticies corporatives

El Club Tennis Barcino, més sostenible amb les noves plaques solars!

23/01/2024

Ja han entrat en funcionament les plaques solars que s'han instal·lat recentment a la coberta del xalet social i de la pèrgola de la terrassa, i que ens ajudaran a generar autoconsum elèctric i reduir la despesa energètica.

La nova instal·lació fotovoltaica, que amortitzarem en menys de cinc anys, ens permetrà cobrir un consum anual de 80.840,08 kWh (el 13% del que consumim actualment) i evitarà l'emissió a l'atmosfera de gairebé 20 tones de CO2 l'any, l'equivalent a plantar 222 arbres.

La posada en marxa de les plaques fotovoltaiques s'emmarquen en el programa d'accions per millorar la sostenibilitat del Club i reduir el consum energètic i d'aigua, tant per evitar el malbaratament dels recursos i ser respectuosos amb el medi ambient com per disminuir la despesa econòmica dels subministraments que necessitem per al bon funcionament de les nostres instal·lacions. 

Precisament l'aigua és el nou front que haurem d'encarar, ja que l'actual situació d'extrema sequera ens encamina cap a l'activació de restriccions en el consum d'aigua a l'àrea de Barcelona.

Us recordem alguns petits gestos que poden ajudar-nos a reduir la despesa energètica i d'aigua:

  • Apaguem tots els llums de les sales i instal·lacions que quedin buides (sala d’estudi, sala de jocs, sala jove, espais polivalents, etc.).
  • Evitem deixar obertes les finestres i les portes que donin a l’exterior quan estigui funcionant la climatització.
  • No deixem les estufes de la terrassa enceses quan abandonem l’espai. Avisem al personal del Club o de la cafeteria perquè les apaguin.
  • No deixem les aixetes obertes sense necessitat i reduïm al màxim possible l’ús de l’aigua a les dutxes.
  • Reduïm al màxim possible el temps d’utilització dels assecadors de cabell.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca