logo CTB
Noticies socials

A la tardor només haurien de caure les fulles!

07/11/2023

A la tardor, més d'un 25% de la població, especialment les dones, augmenta el consum de vitamines i productes de nutricosmètica. 

Els nutricosmètics són complements alimentaris amb principis actius que actuen directament sobre la pell i els cabells, millorant la seva salut i aspecte. Les vitamines i minerals són elements bàsics de la nostra dieta per mantenir un bon estat de salut i tenir cura del nostre organisme i també dels nostres cabells.

  • Si vols complementar la teva dieta amb fonts concentrades de nutrients, les Gominoles de Salerm Cosmetics són les teves aliades per cuidar, d'una forma molt dolça, els teus cabells i les teves ungles amb 9 vitamines i 3 minerals.
  • També podem completar la cura mitjançant cosmètics amb aquestes placentes d'origen vegetal que augmenten l' activitat del fol·licle pilós i potencia la vitalitat dels cabells. Ideal per a cabells amb necessitat de nutrients que enforteixin el seu creixement.
  • I si ja vols un tractament complet, sempre és un encert el xampú específic per ajudar a normalitzar el cicle de creixement i frenar la caiguda dels cabells. La seva fórmula, amb extracte de ginseng i Ginkgo Biloba, estimula la regeneració de cabells i normalitza el seu cicle de creixement.

 

Reserves Aitana Perruqueria i Estètica: Tel. 93 363 28 87 - 630 486 206 

 

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca