logo CTB
Noticies Àrea esportiva

Afectacions a l'Escola de Tennis - Del 9 a l'11 d'octubre

03/10/2023

Del 7 al 14 d'octubre celebrarem a les nostres instal·lacions el torneig Tennis Europe Sub-14 - Catalonia Open "I Memorial Liberto Hernández". Durant aquests dies està prevista l'ocupació simultània de vàries pistes que afectaran a les classes de l’escola de tennis.

El dilluns 9 i el dimarts 10 no està previst cancel·lar les classes, tot i que, per canvis de programació del torneig, l'escola de tennis podria disposar d'algunes pistes menys. En cas d'una major afectació, s'oferirien activitats alternatives en altres espais.

  • Únicament es cancel·laran les classes a les pistes el dimecres 11 d'octubre, afectant als grups d'Iniciació, Perfeccionament i Precompetició. A l'alumnat que vingui aquest dia al Club se li oferiran activitats alternatives en altres espais disponibles.
  • Grup de Competició (tardes). En principi només es podria veure afectat el dimarts 10. L'entrenament a pista dependrà de les necessitats del torneig. En cas de no poder accedir a la pista, es farà preparació física, teoria, etc.
  • Grups de Competició Club A i Alta Competició. Les classes de l'alumnat que entrena a Vall d'Hebron es mantindran sense canvis. La resta d'alumnes es podrien veure afectats el dimarts 10. En cas de no poder accedir a la pista, es farà preparació física i sessions de psicologia.
  • La resta de grups (Competició Matins, Nocturna i Adults) mantindran les classes amb normalitat.

Les classes particulars es suspenen durant tota la setmana (del 9 al 13 d'octubre). Per a qualsevol consulta, preguem als alumnes que contactin amb els seus entrenadors.

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca