logo CTB
Noticies corporatives

Condicions d'ús dels espais de BSB (tennis i pàdel)

07/09/2023

A partir d'aquest dissabte, 9 de setembre, la pista de tennis i la de pàdel del British School of Barcelona (BSB) estaran disponibles per al seu ús lliure per part dels nostres socis i sòcies, sempre sota reserva.

Les dues pistes es podran utilitzar durant tot el dia els dissabtes, diumenges i festius, així com en els períodes de vacances escolars (Nadal, Setmana Santa i estiu).

La reserva d'aquests dos espais (pista de tennis 12 i pista de pàdel 7) només es podrà fer de manera presencial al control de pistes. Allí s'entregarà al responsable de la reserva la clau per accedir a les instal·lacions del BSB. Aquesta clau s'haurà de retornar al control de pistes un cop finalitzi el partit.

La porta d'accés al BSB es troba situada al costat del bar de la piscina, al final de la passarel·la. Aquesta porta haurà de romandre sempre tancada amb clau, també mentre s'estiguin utilitzant les pistes, i únicament s'hi pot accedir amb reserva.

Properament s'habilitarà un nou sistema d'accés mitjançant el carnet i la polsera del CT Barcino.

Recordem que durant la setmana (de dilluns a divendres durant el calendari lectiu) per la tarda aquestes pistes les utilitzen les escoles de tennis i pàdel del CT Barcino. D'aquesta manera podem alliberar pistes del Club i tenir una major disponibilitat per als socis i sòcies.

Esperem que les gaudiu!

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca