logo CTB
Noticies Àrea esportiva

Final individual. Sergio Matute, Gonzalo Hernández, Mari Ruiz, Claudia Ferrer, Ruth Roura, Helena San Martín, Milan Markovits, Christos Glavas, Paco Ferrer i Jesús Suárez, amb l'alumnat de l'Escola de Tennis del CT Barcino que va col·laborar durant el torneig (foto de Jordi Ramos / FCT)

Milan Markovits i Ruth Roura guanyen l'ITF Sub-18 "Memorial Pepe Mascaró", amb victòria de Valentín González-Galiño en dobles

04/09/2023

El passat dissabte va finalitzar la sisena edició del torneig internacional sub-18 “Memorial Pepe Mascaró”, de categoria J100, a les nostres instal·lacions, amb les victòries de la barcelonina Ruth Roura i del nostre soci Milan Markovits. A les finals van superar, respectivament, la saragossana Claudia Ferrer per 6-2 1-6 6-3 i el grec Christos Glavas per 6-1 6-1.

A les finals de dobles, disputades divendres, el també barcinista Valentín González-Galiño i el francès Nathan Trouvé es van proclamar campions després de superar per 7-5 6-2 la parella formada per l'azerbaidjanès Kanan Gasimov i l'ucraïnès Roman Venger, mentre al femení Marina Gatell i Eugenia Menéndez van superar Lorena Solar i Candela Yécora per 7-6 6-7 11-9.

Per a les entregues dels trofeus vam comptar amb la presència, per part de la Junta Directiva, de la Sra. Helena San Martín (Presidenta) i dels Srs. Sergio Matute (Vicepresident Esportiu) i Gonzalo Hernández (Tresorer), junt amb la Sra. Mari Ruiz (vídua de Pepe Mascaró).  

Com a activitat complementària, el divendres vam organitzar una "masterclass" amb els patrocinadors del torneig. 

Des del Club volem donar les gràcies a totes les persones que l'han fet possible, tant a jugadors i jugadores com als membres de l'organització, molt especialment als Srs. Paco Ferrer (director del torneig) i Jesús Suárez (àrbitre ITF), així com als socis i sòcies que han col·laborat voluntàriament i a l'alumnat de l'escola de tennis que va fer de "marcadors".

També volem donar les gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors:

  • Patrocinadors: VOLOTEA, SELID, COLORNET
  • Col·laboradors: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, International Tennis Federation (ITF), Real Federación Española de Tenis, Federació Catalana de Tennis, Agua Veri, Supermercats Plusfresc, Aparcaments Núñez i Navarro, Adams Foods, Head, Port Aventura World i Residència La Salle Bonanova

Àlbums de fotos: Finals individuals | Finals de dobles | Altres rondes | Masterclass amb patrocinadors

 


Final de dobles. Sergio Matute, Eugenia Menéndez, Marina Gatell, Lorena Solar,
Candela Yécora i Helena San Martín. Ajupits: Nathan Trouvé, Valentín González-Galiño,
Kanan Gasimov i Roman Venger

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca