Divendres, 23 de juny
Vine a Tie & Break, el restaurant del CT Barcino, a celebrar Sant Joan amb un sopar especial i música!
Reserves al restaurant (tel. 93 363 28 85)
MENÚ ADULTS (35€)
Aperitiu
- Gotet de gaspatxo
- Xips de colors
- Croquetes de pernil
Primer
- Amanida caprese amb pesto genovès
Segon
- Roast beef de vedella amb salsa de bolets i parmentier trufat
Postres
- Sorbet de cítrics
- Coca de Sant Joan i copa de cava
Bodega
- Vi blanc Karamba (Penedès)
- Vi negre Lagar de Aso Crianza (Rioja)
- Aigües minerals
- Cafès i infusions
MENÚ INFANTIL (18€)
Aperitiu
- Olives
- Xips
- Croquetes de pernil
Plat
- Hamburguesa de vedella amb patates fregides i macarrons a la napolitana
Postres
- Granissat de llimona o gelat Frigo
- Coca de Sant Joan
Begudes
