logo CTB
Noticies Àrea esportiva

Finalitza el "V Memorial Roberto Vizcaíno" - ITF Masters

15/05/2023

Del 9 al 13 de maig hem disputat a les nostres instal·lacions el torneig de tennis ITF Masters Internacional d'Espanya "V Memorial Roberto Vizcaíno", de grau S200.

Molts dels campions han estat socis i sòcies del Club, com Neus Ávila (+30), Xavier Llucià (+40), Rai Vilaldach (+50), Josep Maria Font (+55), Josep Maria Palés (+60) i Joaquín Ibáñez (dobles +45). També han arribat a les finals més barcinistes: Dávid Páll (+30), Adrià Vila (+40), Javier Broch (+55) i Xavier Montoliu (+65).

Com a activitat complementària, el dijous 11 es va fer una trobada d'extennistes i professionals del món del tennis en homenatge a Roberto Vizcaíno, comptant amb la presència de Joan Aguilera, Lis Arilla, Neus Ávila, Jorge Bardou, Sergi Bruguera, Àlex Corretja, Lluís Corretja, Albert Costa, Lorenzo Fargas, Paco Ferrer, Ángel Giménez, els germans Álvaro, Joan i Miguel Margets, Ladislao Markovits, Alberto Martorell, Miguel Mir, Isabel Moure, les germanes Chufa i Coco Muntañola, Antonio Muñoz, Manolo Orantes, Eduard Osta, Carmen Perea, Francis Roig, Toni Serra, Javier Soler, Balász Taróczy, Carles Vicens, Joan Albert Viloca, Quique Vizcaíno i Santi Vizcaíno, entre molts altres amics d’en Roberto, així com de la Sra. Helena San Martín, Presidenta del Club Tennis Barcino, el Sr. Sergio Matute, Vicepresident Esportiu, i altres membres de la Junta Directiva de la nostra entitat.

La celebració del torneig no hagués estat possible sense el suport d'entitats, patrocinadors i col·laboradors: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, RFET, Federació Catalana de Tennis, BDO, Bardinet (Ron Negrita), Estrella Damm, Mullor, Veri, Wilson, Instalaciones Pérez Serrano, Plusfresc, Adam Foods, Núñez i Navarro, Residència La Salle i Pelé.

Des del Club també volem donar les gràcies a totes les persones que l'han fet possible, tant a jugadors i jugadores com als membres de l'organització, especialment al Sr. Paco Ferrer (director del torneig) i a les Sres. Laura Ruiz (àrbitra ITF) i Chufa Muntañola (coordinadora de l'oficina del torneig), així com al Sr. Jordi Arrese, per coordinar la trobada d'extennistes, i al personal del Club, perquè han estat moltes persones, des de l'àrea esportiva, manteniment, serveis i administració, les que han ajudat a que el torneig hagi estat un èxit.

 

Fotos: Campionat  |  Trobada "Amics d'en Roberto"

Resultats

INDIVIDUAL          
Masculí    Campió   Finalista
+30   Maciej Gawronski   Dávid Páll
+35   Daniel Ramentol    José Mendieta 
+40   Xavier Llucià   Adrià Vila
+45   Francesc Monllau    Mikel Camarasa
+50   Raimundo Vilaldach   Alfred Bartres 
+55   Josep Maria Font    Javier Broch 
+60   Josep Maria Palés    Lluis Matas 
+65   Víctor Lorenzo    Xavier Montoliu 
+30 (consolació)   Alberto Barsanti   Marcos Pachas
+45 (consolació)   Carlos López     Salvador Gómez 
+60 (consolació)   Pierre Arrambide    Malik Hamdane 
Femení   Campiona   Finalista
+30   Neus Ávila    Kseniya Voronkova
+45   Celia González   Andreea Dragulescu
+60    Rosana Roldán   Pia Hanko
DOBLES   Campions   Finalistes 
+40 mixtes   Ugne Lekstutiene i Alberto Hernández   Sara Simonetti i Raffaele Fiengo
+45 masculins   Alfred Bartres i Joaquín Ibáñez     Eduard Insenser i Lluís Matas

Podeu consultar el detall de tots els resultats clicant aquí

Aparicions a altres mitjans:

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca