logo CTB
Noticies Àrea esportiva

L’equip de natació d’aigües obertes del CT Barcino fa la travessia solidària per l’ELA!

03/05/2023

El dissabte 29 d’abril l’equip de natació d’aigües obertes (CT BARCINO OPEN WATERS) del CT Barcino va fer la travessia solidària per l’ELA entre Calafat-Cambrils (mode relleus).

Van participar-hi 26 equips, d’entre 4 i 6 nedadors.

L’equip del CT BARCINO OPEN WATERS, estava format pels socis Pepe Gallart, Leandro López, Alfredo Julià, Alex Ballbé i Oriol Puig.

La jornada va començar a ¾ de 9 del matí, amb un homenatge als morts per la malaltia amb tots el nedadors participants fent un minut de silenci a la platja del port de Calafat.

Al voltant de les 9 del matí, un nedador per equip va començar la travessa, mentre els altres components dels equips buscaven la corresponent embarcació de suport que transportava la resta de l’equip i servia de plataforma pels canvis de relleus.

El vent que va girar de nord-est a partir de la 1 de la tarda va fer que, tot i haver nedat el CT BARCINO OPEN WATERS més de 12 km dels 23km de la travessia, els organitzadors decidissin neutralitzar la travessia fins uns 2 km abans de l’arribada al port de Cambrils, on l’efecte del vent ja era molt menys notori.

L’arribada del CT BARCINO OPEN WATERS va completar la gesta en molts aspectes:

• Primer, haver aconseguit recaptar 1.550€ solidaris, dels 37.200€ totals recaptats entre tots els equips, estant entre els 10 primers en recaptació per a la recerca en aquesta malaltia, que gestionarà la fundació Miquel Valls.

• Segon, haver aconseguit formar i entrenar un equip per preparar-se per a aquesta travessa solidària, el CT BARCINO OPEN WATERS.

• Tercer, transmetre la solidaritat d’aquesta iniciativa als socis i sòcies del CT Barcino, amb l’organització de la jornada solidària del dia 22 d’abril a la piscina del Club, i agrair a tots els socis i sòcies que han comprat el casquet de natació solidari i han fet aportacions en nom de l’equip CT BARCINO OPEN WATERS.

La veritat és que a l’equip CT BARCINO OPEN WATERS ja estem pensant en la nova travessa de l’any 2024, però ens quedem amb un moment d’una emoció extrema, al recollir la medalla, que ens acreditava d’haver acabat la travessa, lliurada per persones malaltes d’aquesta malaltia agraint-nos l’esforç fet i per ajudar-los en la seva lluita contra aquesta malaltia.

Agrair finalment al Club i a la seva presidenta el seu suport a l’equip CT BARCINO OPEN WATERS, per ajudar-nos a completar aquesta fita.

Oriol Puig Godes

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca