logo CTB
L’actualitat del Club.

Sortida de l'Escola de Tennis al Trofeu Conde de Godó

21/02/2023

Dijous, 20 d'abril

Del 15 al 23 del pròxim mes d’abril es disputarà la 70a. edició del prestigiós torneig Barcelona Open Banc Sabadell “Trofeu Conde de Godó”, a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona 1899, que comptarà amb la participació dels millors tennistes internacionals del circuït.

Des de l’Escola de Tennis no volem deixar passar l’oportunitat que el nostre alumnat pugui veure a les grans figures mundials i gaudir d’un bon nivell de tennis. Per aquest motiu, organitzarem una sortida entre els diferents grups de Competició el dijous, 20 d’abril de 2023. La sortida durarà gairebé tot el dia. El punt de trobada serà a les 10.00 h. al passadís d’accés del Club Tennis Barcino, i la tornada està prevista al voltant de les 20.00 hores.

El preu de l’entrada serà de 65,00 euros, l’import de la qual s’abonarà a través del rebut de quotes.

El desplaçament el realitzarem en transport públic i està previst que l’alumnat estigui acompanyat del professorat, per a la qual cosa, caldrà que el pare, mare o tutor de la persona participant signi l’autorització corresponent.

Heu de confirmar la vostra participació a l’adreça de correu electrònic de la Direcció de l’Escola de Tennis, Sr. Alberto García: alberto.garcia@ctbarcino.catData límit: 28 de febrer de 2023

 

AUTORITZACIÓ PER A LA SORTIDA

L'heu de descarregar, complimentar i signar. La podeu enviar per correu electrònic a alberto.garcia@ctbarcino.cat o entregar-la a Secretaria.

 

 

agenda
xat
L'agenda del CTB
Fes clic damunt la data per veure els esdeveniments d'aquell dia.
cercador
xat
Cercador
No heu escrit cap text a cercar
Cerca