Presentació

 

Logo Us donem la benvinguda al Club Tennis Barcino, un dels més antics i amb més tradició de Barcelona. Fundat el 1928 i de caire eminentment familiar, el Club compta amb més de 3.000 socis i els nostres jugadors estan presents en moltes competicions nacionals i internacionals.

Situat al cor del barri de Sant Gervasi, el Club posa a disposició dels seus socis les més completes instal·lacions per a la pràctica del tennis, pàdel, tennis taula, hoquei sobre patins, futbol sala i natació, així com activitats dirigides i una moderna sala de fitness. Com a complement de l’oferta esportiva, els socis compten amb espaiosos vestidors, sauna, bany de vapor, jacuzzi i servei de fisioteràpia.

 La formació de les futures generacions és un dels pilars del Club. A les nostres escoles esportives, de les que ens sentim especialment orgullosos, oferim el màxim rigor docent per a l’evolució dels joves esportistes. Especialment activa és l’Escola de Tennis que, amb més de 300 alumnes, compta amb un grup de competició que cada temporada aconsegueix destacats èxits en campionats de Catalunya i Espanya.

El Club disposa també de cafeteria, restaurant, perruqueries i botiga, i ofereix als seus socis i familiars un ampli ventall d’activitats socials, com competicions socials, vetllades musicals, sortides i celebracions, així com una secció de jocs que inclou petanca, dòmino, billar, bridge i escacs. La terrassa del Xalet Social, amb vistes als jardins i les pistes, constitueix un agradable punt de trobada per als socis.

Ubicat en un entorn immillorable, el Club està envoltat de jardins que el converteixen en un petit oasi. Un cop traspassada l’entrada, és fàcil oblidar que estem en plena ciutat i a dues passes d’un carrer tan concorregut com el de Balmes. Els jardins acullen una àmplia varietat d’espècies, com pins, palmeres, xiprers, lliris, falgueres, geranis, etc., a més del so relaxant de l’aigua que recorre el brollador, la petita cascada i l’estany.

A més de les activitats de caire esportiu i recreatiu que oferim als socis, el Club vetlla també pel seu impacte més enllà de les seves portes. Com a entitat compromesa i responsable, les actuacions de la Junta Directiva del Club es regulen mitjançant un codi ètic d’obligat compliment per als seus membres. També participem activament en iniciatives d’atenció social, destacant especialment els nostres acords de col·laboració amb Càritas i Mans Unides, el suport que any rere any donem a la Marató de TV3, així com a altres organitzacions (Fundació Esclerosi Múltiple, El Somni dels Nens, Jatakendeya...), i la donació de material esportiu a organitzacions no governamentals, sense oblidar el nostre compromís mediambiental, amb un ús responsable de l’aigua, com la instal·lació de rec automàtic a les pistes de tennis, i una correcta gestió dels residus.

Us convidem a fer una passejada virtual i esperem veure-us aviat pel Club. Sereu molt benvinguts!