"Un somni fet orquestra", amb BCN Clàssics

Dins l'acord que tenim amb BCN Clàssics, els socis del Barcino tenen l’oportunitat d’adquirir entrades per al proper concert amb un avantatge econòmic.

Es tracta d'un 10% de descompte en la compra d’entrades per al concert del diumenge 26 de març a les 18.00 h al Palau de la Música Catalana.

Concert: “Un somni fet Orquestra”

Programa

BerliozLes nuits d’été
SchumannSimfonia número 2 en do major, op. 61

Intèrprets

Gustav Mahler Jugendorchester
Daniel Harding, director
Christian Gerhaher, baríton

La Gustav Mahler Jugendorchester és la culminació del somni d'un idealista, Claudio Abbado, que el 1986 va fer realitat aquesta orquestra de joves vinguts de tot Europa. Considerada avui la base ideal perquè els nous talents del continent tinguin la seva primera gran experiència orquestral, la Gustav Mahler Jugendorchester és ja habitual de grans festivals com Lucerna, Salzburg i els Proms londinencs, i bona part dels seus antics membres són avui en dia titulars de les grans orquestres europees. Una selecció rigorosa a partir de més de 2.000 sol·licituds anuals i una feina artística sempre impecable són els dos elements clau que han convertit aquesta orquestra en una referència arreu del món per la seva qualitat i entusiasme. Sota la batuta del gran Daniel Harding, el programa d'aquesta nit és un recorregut exquisit per la música del nostre continent, amb una peça central, les poètiques Nuits d'été d'Hector Berlioz en una versió de ben segur diferent gràcies a la veu del baríton Christian Gerhaher.

Podeu adquirir les entrades:

- Trucant a BCN Clàssics (tel. 93 342 61 75)

-  O per internet: www.bcnclassics.cat (anar a Entrades i introduir el Codi Promoció: GMJO10)

1 març 2017

gerhaherChristian Gerhaher

hardingDaniel Harding

Gustav Mahler JugendorchesterGustav Mahler Jugendorchester

 

palau