Per Nadal, regala música al Palau amb BCN Clàssics

Dins l'acord que el nostre Club té amb BCN Clàssics per al seu cicle de concerts al Palau de la Música Catalana els socis del Barcino podeu gaudir d'un preu especial en l’Abonament als 4 simfònics (si encara no us heu abonat) perquè inaugureu el 2017 amb música!

PROGRAMA

Divendres, 10 de febrer: 7a de Beethoven. L’orquestra de Cadaqués dirigida per en Jaime Martín i acompanyats pel violinista Daniel Hope interpretaran obres de Sor, Bruch i la 7a simfonia de Beethoven.

Diumenge, 26 de març: Un somni fet orquestra. La Gustav Mahler Jugendorchester, dirigida per Daniel Harding i acompanyats pel baríton Christian Gerhaher, interpretaran obres de Schönberg, Berlioz i la 2a simfonia de Schumann.

Dijous, 27 d’abril: Carmina Burana . L’obra de Carl Orff interpretada pel Cor i Orquestra del Gran Teatre del Liceu i dirigits per  Josep Pons.

Dijous, 18 de maig: Duel de Cinquenes. L’Orquestra de Cadaqués juntament amb la Orquesta Sinfónica de Castilla y León, dirigits per en Gianandrea Noseda, interpretaran la 5a simfonia de Beethoven i la 5a simfonia de Mahler.  

ZonaABCDE
Preus entrades 4 concerts27222017613287
Preu Abonament BARCINO2041651329965,25
(Abonament = 4 concerts)     

Per tant, un soci del Club Tennis Barcino que vulgui comprar un abonament de la zona A del Palau de la Música (la de millor visibilitat i sonoritat), pagarà només un total de 204 € per gaudir dels 4 concerts.

Ser abonat significa poder gaudir sempre de la mateixa localitat, atenció personalitzada, possibilitat de conèixer els artistes i directors de primer ordre que hi participen, rebre el programa de mà amb antelació, accés a assajos oberts...

Per abonar-se:

- Trucar a BCN Clàssics (tel. 93 342 61 75)

-  O per internet: www.bcnclassics.cat (anar a Abonaments i introduir el Codi Promoció: BARCINO)

16 desembre 2016

 

palau