Brillant actuació del CT Barcino al Campionat d'Espanya de Veterans de Tennis Taula

Del 29 d'abril a l'1 de maig es van celebrar al Pavelló d'Esports Municipal de Pontevedra els XXVII Campionats d'Espanya de Veterans en el qual els jugadors del CT Barcino van obtenir uns magnífics resultats.

OR
Individual Femení +40: Ana Godes
Individual Masculí +60: Clemente Peña
Dobles Femení: Ana Godes i Cata Romero

ARGENT
Equip Femení: Ana Godes i Cata Romero
Equip Masculí +50: Román Caudet, Esteban Torres i Clemente Peña
Dobles Mixtes: Ana Godes i Román Caudet
Dobles Masculí +50: Esteban Torres i Clemente Peña

BRONZE
Individual Masculí +50: Esteban Torres

Estimada família Barcinista,

La Secció de Tennis Taula del Club Tennis Barcino ha tornat a fer història!!

Tot just com qui diu, acabem d'aterrar de Pontevedra on s'han disputat els XXVII Campionats d'Espanya de Veterans, encara ens bateguen les emocions viscudes amb els triomfs assolits; un Campionat inoblidable en tots els sentits per als qui hem tingut el privilegi de formar part de la delegació en representació de tota una Secció i de tot un gran Club.

Amb la responsabilitat, el compromís, l'orgull i els valors en defensar la samarreta del nostre Club -degà del Tennis Taula nacional- hem aconseguit tenyir el podi de blau en vuit ocasions. A més de l'èxit esportiu, hem tingut el goig de rebre guardons, suport i sobretot, entranyable companyia del nostre exemplar President.

Ni en els millors somnis podíem imaginar-ho abans de partir, ara, ja a casa, podem dir que entre tots, hem fet un tros de "camí" a Pontevedra, hem fet Barcino i hem fet Tennis Taula; ens omple d'il·lusió per seguir treballant amb i per al nostre estimat Club.

Gràcies a tothom, salut i visca el Barcino!!

Ana Godes

tennis taula Àlbum de fotos

tennis taula

7 maig 2018