Ana Godes, nova coordinadora de la Secció de Tennis Taula

L'escola de Tennis de Taula obre les portes aquesta temporada amb el repte il·lusionant d'un nou model de gestió, encapçalat per la nostra sòcia, olímpica i referent d'aquest esport Ana Godes Hospital, que torna al nostre Club com a Coordinadora Tècnica.

El nou projecte està basat en la dinamització, promoció i professionalització de l'escola, tasques que amb la seva exitosa carrera esportiva, experiència empresarial i el treball d'equip entre tots, estem convençuts aconseguirem tornar a ser un referent "pingponístic" a la ciutat de Barcelona.

L'Ana, que ha defensat i portat títols amb la nostra samarreta en multitud d'ocasions, té entre les seves fites esportives més destacables 39 títols de Campiona d'Espanya (7 dels quals consecutius en categoria Individual absoluta) i la participació en els Jocs Olímpics de Barcelona’92, 12 Campionats d'Europa, 4 del Món, 3 Jocs Iberoamericans i 2 Jocs del Mediterrani, i ha sigut més de 300 vegades internacional amb la Selecció Espanyola.

Benvinguda, Ana!

Us recordem que el divendres 29 de setembre (a les 19 h, a la Sala d'Actes) farem una reunió informativa de l'Escola de Tennis Taula per presentar la nova temporada, on comptarem amb la presència de l'Ana.

12 setembre 2017

ana godes

ana godesAna Godes durant l'Olimpíada de Barcelona 1992