Història

 

1928 - 1953
 

1928 - 1953

La primera època del Club Tenis Barcino, aquella que els veterans anomenen del carrer d’Alfons XII, és l’etapa dels inicis, de la fundació, de la construcció i de la superació dels obstacles, tant polítics com econòmics, per tirar endavant l’Entitat.

Ampliar informació

 

 
1953-1978
 

1953 - 1978

Un cop ubicat en l’actual emplaçament, el Club viu l’etapa de màxim creixement, de desenvolupament com a entitat polisportiva i de consolidació amb els primers grans èxits esportius complementats amb una gran tasca social i cultural, que van començar a fer gran el Barcino.

Ampliar informació

 

 
1978 - 2003 

1978 - 2003

Aquesta etapa, que culmina amb la commemoració del 75è Aniversari del Barcino, ha estat la de l'adaptació als nous temps, amb la modernització de les instal•lacions i la consolidació de la tasca social i dels èxits esportius forjats des de la base del Club.

Ampliar informació

 

 
Litografia Jordi Aluma 

Encarant el futur

El Club segueix adaptant-se a les necessitats dels socis amb l'ampliació de la seva oferta esportiva i la remodelació d'espais emblemàtics, com la terrassa i la sala d'actes, així com l'eliminació de totes les barreres arquitectòniques. També continua vetllant per la qualitat de la formació de les diverses escoles esportives i la progressió dels seus alumnes, que són el futur del Barcino.