Fes-te soci

pistes tennis

Fundat el 1928, el Club Tennis Barcino és un dels més veterans i amb tradició de Barcelona. Situat al cor del barri de Sant Gervasi, compta amb pistes de tennis i pàdel, piscina i centre de fitness. L’àmplia oferta esportiva es completa amb les escoles de cada secció (tennis, pàdel, hoquei patins, futbol sala i tennis taula), a més de tots els serveis d’un club social i familiar.

Per practicar tennis, pàdel i frontó, així com per accedir a totes les instal·lacions, és imprescindible adquirir la condició de soci del Club i pagar la corresponent quota de soci actiu adult (majors de 16 anys), juvenil (de 10 a 15 anys) o infantil (menors de 10 anys).

Per ser soci s’han d’abonar uns drets d’entrada a fons perdut i adquirir accions del Club. S’ofereixen facilitats de pagament per als menors de 18 anys.

Els fills de soci poden donar-se d’alta al Club i posposar el pagament dels drets d’entrada i les accions fins que compleixin els 25 anys, pagant únicament la quota mensual.

A més a més, el Club Tennis Barcino posa a disposició dels familiars de socis (cònjuge, pares, germans i fills) una quota especial que els permet accedir al club i utilitzar les instal·lacions de fitness, activitats dirigides, piscina, sauna, jacuzzi, petanca i sala de jocs.

El Club també ofereix dues modalitats per fer-se soci de manera temporal i sense haver d'abonar els drets d'entrada:
- Soci transeünt: Quota única per a un, dos o tres mesos consecutius
- Soci roamer (itinerant): Per a mínim un any i màxim quatre, abonant únicament una quota especial mensual 

Els socis també poden venir al Club amb convidats.

Si esteu interessats en formar part del nostre Club, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 417 08 04 o per email a ctbarcino@ctbarcino.cat.

 

 

 

Barcino en xifres