Teatre: "El trasplante"

Els dies 27 i 28 de juny tindrà lloc al nostre Club la representació de l'obra teatral “El trasplante”, amb Juanjo Pérez-Cela Gómez, José Luis Ripol i Juan Antonio Magro, sota la direcció de Xavier Tor.

A les 20.30 h · Sala d'Actes

Les entrades (10 €) es poden adquirir a través de Ticketea (sense despeses de gestió, que assumeix Ticketea) i també al Club (s'han de retirar a Secretaria; no s'admeten reserves).

La recaptació anirà a benefici de Mans Unides.

logo

 

cartell

 

teatre

Tres amics es coneixen en unes sessions de teràpia. Un es vol suïcidar i un altre necessita urgentment un transplantament de pàncrees. El tercer intenta que els interessos dels altres dos conflueixin.

 

 

teatre

JOSÉ LUIS RIPOL

"Inicié mis actuaciones en teatro a los 60 años con temas de poesía interpretada. Después de seguir varios cursillos de teatro hice mi primera actuación teatral en el grupo EDIRA, en Gràcia, con los que interpreté tres obras. Posteriormente, he intervenido en una treintena de obras con varios grupos teatrales, sobre todo en el grupo Rialles de Les Corts, con los que sigo colaborando, habiendo interpretado, entre otras, Los árboles mueren de pie, Don Juan Tenorio, Arte, Un soñador para un pueblo, El buen doctor… He actuado en varios teatros y centros sociales de Barcelona y pueblos de Cataluña, los más importantes, el Romea y el Condal. Participé también como protagonista en una película, mediometraje, de Glamourama Films."

 

teatre

JUAN ANTONIO MAGRO

El 1990 va començar la seva activitat teatral a l'APA del Col·legi de les Teresianes i, més tard, ha col·laborat en diferents companyies d'aficionats, com EDIRA.

Entre d'altres ha representat “Los árboles mueren de pie”, “12 hombres sin piedad”, “Los 10 negritos”, “Llama un inspector” i “Arte”.

 

teatre

JUANJO PÉREZ-CELA

Inicia la seva afició teatral amb el TUD (Teatre Universitari Deusto) de la Universitat de Deusto, Bilbao. Continua actuant amb diferents grups teatrals amateurs arribant a formar un grup estable a Barcelona, EDIRA, on, des de 1994, posa en escena obres tan dispars com El Tenorio, L'avar, Un somiador per a un poble, La lluerna, El cavaller dels esperons d'or, El divino impaciente, Cyrano, Els extremenys es toquen, L'Alcalde de Zalamea i moltes més. En moltes de les obres actua com actor i director.

 

 

Date: 
dimarts, 27 juny, 2017 - 20:30 a dimecres, 28 juny, 2017 - 22:30