Activitats dirigides

dirigides

Al Club trobareu una àmplia oferta d'activitats dirigides per a tots els nivells i edats.

HORARIS: 
Consultar horaris

En les vigílies de festiu es faran les activitats dirigides normals.
En cas de modificar l'horari habitual, s'anunciarà oportunament.
*Per a les classes infantils cal inscriure’s prèviament a Recepció.

TARIFA: 
Les Activitats Dirigides estan incloses a les quotes de Soci i de Familiar de Soci.

NORMATIVA:
Normativa d'Activitats Dirigides i de la Sala de Ciclisme

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

Activa’t: Sessions específiques perquè els socis més sèniors s’activin de forma positiva amb l’esport i la salut mitjançant exercicis que ajudaran a que el cos es senti més fort dia a dia

AiguaGim: Activitat cardiovascular a l'aigua. Treball combinat de tot el cos amb poc impacte a les articulacions.

Art Marcial (Infantil): Introducció als principis bàsics de les arts marcials, com el karate, però sempre seguint una dinàmica lúdica, d’aprenentatge i motricitat. No cal portar material especial.

Bodytono: Sessió variada amb la primera part de treball coreografiat i una estructura en la segona part de tonificació del grans grups musculars.

Ciclisme en sala: Activitat cardiovascular sobre bicicleta estàtica i al ritme de la música. S'entrena la resistència. Intensitat mitja.

Cross-Train: Entrenament complet que combina la rutina aeròbica amb força i flexibilitat muscular mitjançant circuits preestablerts amb diferents exercicis (saltar, córrer, flexions, abdominals, força, etc.). Sessió d'alta intensitat.

Esquena Sana: Activitat d'intensitat mitjana-baixa que engloba exercicis de ioga, pilates i estiraments amb tècniques de fitness per mantenir una bona higiene postural.

Estiraments: Classe específica d'estiraments de tots els grups musculars per millorar la flexibilitat i prevenir lesions.

Gluti Power: Activitat específica de tonificació per ajudar a definir i enfortir la musculatura dels glutis.

Go Fit: Treball intens per activar els grans grups musculars i cremar greixos sota la supervisió d'un nutricionista.

Ioga Ment: Activitat en la qual es treballen exercicis de relaxació i respiració per aconseguir un equilibri de cos i ment des de la consciència del moviment.

Ioga Power: Activitat en la qual es treballen exercicis de relaxació i respiració per aconseguir un equilibri de cos i ment des de la consciència del moviment amb una intensitat d’exercicis alta.

Patinatge Artístic (Infantil): Classe específicament concebuda perquè els més menuts aprenguin a patinar. Coordinarem la sincronització dels peus amb moviments de dansa per arribar a muntar una coreografia entre tots els alumnes. Cal portar els patins (de quatre rodes)

Pilates Stretch: Disciplina basada en exercicis de tensió i estirament de les extremitats, on l'abdomen i la respiració juguen un paper clau. Al final de la sessió es faran exercicis d’estiraments i relaxació.

Tai-Txí: Art marcial xinesa oberta a tothom qui vulgui millorar la seva salut física i emocional i assolir l’equilibri de cos i ment.

Zumba: Incorpora moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. Ritmes llatins per tonificar i esculpir el cos. zumba

Zumba Kids: Sessió de zumba específica per a nens i nenes